Cautare

53598 de rezultate pentru "amplasare radare azi 20 mai" (4.03 secunde)
Cand azi, ca si saptamana trecuta, am intuit decizia Curtii Constitutionale de neconstitutionalitate a legii comasarii alegerilor, am avut in vedere mai multe considerente. ... Am mai spus-o si sustin in continuare ca institutia Curtii Constitutionale e parazitara, o excrescenta maligna a politicului pe corpul puterii judecatoresti.
• Pantelimon, 20.05.2014 Dupa-amiaza caravana electorala PSD-UNPR-PC a poposit in Pantelimon si a luat la pas strazile pe care le-a colorat in rosu.
AUSTRA - ROMANIA, AZI, INNSBRUCK, ORA 21:30, IN DIRECT PE TVR1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO Piti, inaintea penultimului meci de pregatire pentru CM 2014: ... Asteapta azi un nou succes in "amicalul" de la Innsbruck.
Titus Cristescu s-a nascut in anul 1944 si a absolvit un liceu (numit atunci Scoala Medie) din Calarasi in anul 1962, cand existau diferente semnificative fata de sistemul scolar de azi. ... xxx Am vazut azi postarea lui Stelica Aragea,despre Liceele Calarasene.
Nici dupa mai bine de trei sferturi de ora de la accident, cat a stat acolo reporterul EVZ, echipajul de la descarcerare nu reusise sa o scoata din epava masinii Ford.
SOARTA LUI BASESCU se DECIDE AZI? ... Tensiunea creste azi, cand judecatorii de la Curtea Constitutionala se intrunesc in sedinta de urgenta dupa scandalul urias izbucnit in sanul CCR, dupa aparitia ERATEI care schimba soarta rezultatelor la REFERENDUM 2012.
Pentru George (Jorge) azi este o zi mare, cu o dubla lansare! ... Iubirea noastra frige este cel mai recent single lansat de catre George, declaratia de dragoste perfecta pentru a combate frigul.
Azi, moartea doar se tine de cuvant /ampress.ro / Lucian Avramescu, 2 noiembrie 2013 Cine-a murit, cine-a ucis pe cine?
Te cam joci cu optiunile pe care le ai la dispozitie, pentru ca sunt in numar ceva mai mare ceea ce-ti inspira sentimentul ca, orice ai alege, tot bine va fi. ... E timpul sa privesti lucrurile dintr-o perspectiva mai matura si sa decizi:
BERBEC Desi incerci de fiecare data sa vorbesti amabil cu oricine, nu ai parte de cei mai placuti interlocutori, incat nici nu ar merita sa te porti atat de frumos cu ei.
daca tu te gandesti inainte de toate la lucruri practice si utile, partenerul este preocupat mai mult de aspectul obiectelor pe care vreti sa le aduceti acasa, dar ati putea gasi o cale perfecta de a imbina placutul cu utilul intr-un obiect ce va va face traiul domestic mult mai confortabil.
Mai sunt minuni in ziua de azi! ... Noi de cine ne mai radem? ... Recunoasterea faciala mai are de facut unele progrese. ... Cica sa-i stimulam pe aia care muncesc mai mult, si castiga mai mult.
Vorbe intr-o doara Azi n-am un subiect anume pe care sa ma asez, asa ca imi fac norma de blog risipind vorbe intr-o doara.
Mai bine te gandesti la ceva pozitiv. ... Cere-le ajutorul, mai ales daca ai probleme apasatoare pe suflet. ... Stai linistit, vei mai avea ocazia sa onorezi aceasta invitatie si alta data. ... Dedica timpul liber pe care il ai azi doar relaxarii.
Curatam tara de mizeria imprasitata de sobolani Zeci de mii de membri PSD s-au aflat sambata seara in Piata Victoriei, la cel mai mare miting politic pe care l-au pregatit partidele de guvernamant PSD-ALDE.
Sedinta de ieri a PDL, extrem de tensionata, dupa cum a relatat presa, a dovedit cu varf si indesat ca PDL e un partid mort, incremenit parca de ger, si incapabil sa mai reactioneze.
Parada elegantei Cele mai frumoase masini de epoca pot fi admirate in acest weekend langa Castelul Peles de pe Valea Prahovei. ... Un Ford de 8.000 de euro Cea mai veche masina prezenta la competitie a fost un Ford, asamblat in 1926.
Nicolae Breban) Si, ca un fel de gust amar, inca neincercat nici macar sub teribila si apasatoarea dictatura comunista, insusi cuvantul, notiunea de libertate prindea cumva un aer, un sens cumva ciudat si strain, cu totul neasteptat Au fost, dupa '89, din nou cele sapte vaci grase, ca in istoria biblica a lui Iosif, intr un aer euforic, de false si grosolan inscenate lupte politice, intr o aparenta generala de normalitate oarecum regasita, pe care multi disperasera de a o mai trai.
Desfasurate in cadrul a trei paneluri de dezbateri, discutiile au vizat problemele securitatii globale, pe de o parte, abordand inclusiv ultimele evenimente din tarile arabe din nordul Africii si Orientul Apropiat, ca si preocuparile privind securitatea nucleara, legate de accidentul de la centrala nucleara Fukushima, dar, pe de alta parte, locul si rolul Europei in lumea de azi si problemele cu care se confrunta Uniunea Europeana.
Discursul pe care il va rosti azi Traian Basescu (Precizare: ... In fiecare zi, devenim cu 200 de romani mai putini. Aceasta este cea mai puternica declaratie de nemultumire a voastra! ... Aceasta este cea mai dura mustrare la adresa noastra, a celor care conducem Romania de doua decenii!
google-analytics.com